Ne propustite!

Izbor najnovijih priča i saveta za bezbrižnu svakodnevicu.

Sve ce biti u Redu | Triglav.rs

Kako sport utiče na moje dete?

Uradite test i saznajte kako pravilno da usmeravate svoje dete u sportu.

O svim zamkama i mogućnostima koje sa sobom nosi bavljenje sportom vašeg deteta,  kada svoje i njegove ambicije treba ostaviti po strani, ali i kako mu pomoći pri fizičkom i psihičkom oporavku, ukoliko dođe do povrede, možete proveriti u testu:

Povreda može biti izvor mnogih poteškoća za vas i vaše dete. U tome vam mogu pomoći stručni radnici u vrtićima i školama, pedijatri, psiholozi i specijalisti. Dobro je uspostaviti intenzivnu komunikaciju sa sportskim vaspitačima i trenerima. Pre svega, verujte sebi i svom detetu. Vi ste njegov najvažniji advokat. Zdravlje treba da ima prednost nad njegovim željama, vašim ambicijama i očekivanjima ljudi oko vas.

Skoro svako dete ili mlada osoba imala je neku povredu do 18. godine. Kada dođe do toga dođe, najvažniji su brza, dostupna, sofisticirana dijagnostika i lečenje kod specijaliste i, ako je neophodno, fizioterapija. Da biste izbegli finansijske brige, duge liste čekanja za specijalističke preglede, danas ima smisla razmotriti ugovaranje zdravstvenog osiguranja koje će pokriti ove troškove i obezbediti potrebnu pravovremenu uslugu.

Izvor: Vse bo v redu.

TEST BANNER

Ne propustite!

Izbor najnovijih priča i saveta za bezbrižnu svakodnevicu.

Prijava na newsletter