Ne propustite!

Izbor najnovijih priča i saveta za bezbrižnu svakodnevicu.

Sve ce biti u Redu | Triglav.rs

Šta još pokriva osiguranje vašeg doma, a da to niste znali

Narodna izreka kaže „Svuda pođi, kući dođi…“.

Dom je mesto kome se uvek vraćamo, u kom se osećamo sigurno i voljeno, mesto koje je ispunjeno stvarima koje imaju posebnu vrednost za nas, i koje želimo da zaštitimo od spoljnog sveta… a i od opasnosti koje mogu da naruše mir i lepotu doma…

Da biste zaštitili svoj dom možete zaključiti osiguranje od uobičajenih opasnosti poput požara, provalne krađe, elementarnih nepogoda, izlivanja vode. Triglav osiguranje će se pobrinuti za rešavanje eventualne štete. Šta još izaziva neugodne štete, mada se ne pominje često, a pokriveno je ovim osiguranjem?

1. Osiguranje dodatnih prostorija

Ako uzmete ovo osiguranje, ne vodite računa samo o stambenom objektu kao celini, iako je to primarno. Svi njegovi delovi su osigurani, uključujući temelje, podrumske zidove i sve postavljene instalacije i opremu koja je ugrađena a osiguranjem ste dogovorili.

2. Nenamerna povreda druge osobe

Paketi osiguranja uključuju i odgovornost prema trećim licima u slučaju kada vlasnik stana ili članovi domaćinstva prouzrokuju štetu na tuđoj imovini.

Zamislite situaciju… Sređivali ste dvorište ceo dan, ali ste na brzinu morali da završite jer su vam se prijatelji najavili da dolaze sa decom. Zaboravili ste da sklonite sav baštenski alat i dete vašeg prijatelja se slučajno povredilo.

Polisa Paketa osiguranja domaćinstva pokriva štetu koju ste vi ili član vaše porodice koji žive u istom domaćinstvu napravili trećoj osobi, tj. oštećenom.

3. Šteta zbog zlonamernih radnji trećih lica

Šta ako nepoznati ljudi ispisuju ili slikaju grafite na vašoj fasadi?

Ako neko krade oluke i rasvetu sa zgrade?

Imamo paket osiguranja koji pokriva štetu na spoljnim delovima zgrade zbog nemara trećih lica .

Odaberite Platinum paket osiguranja doma sa najvećim brojem osiguravajućih pokrića

Želimo da naglasimo da je u oba slučaja važno prijaviti štetu policiji.

Sve će biti u redu…

4. Oštećenja nastala izlivanjem vode iz akvarijuma

Akvarijum prema Feng Šui predstavlja vodu, sreću, karijeru i opšte blagostanje . Postavlja se na posebna mesta u stanu u zavisnosti šta želite da potencirate – karijeru , ljubav, zdravlje ili nešto drugo.

Tradicionalno, zlatne zibice su one koje se koriste u Feng Šui akvarijumima, zbog svoje zlatne boje, a ova riba predstavlja sreću u azijskoj kulturi.

Što se broja ribica tiče, broj 9 se smatra najsrećnijim i ​najpotpunijim. Mogu da žive i do tri godine, …a kolika je mogućnost da se za to vreme desi izlivanje vode iz akvarijuma…

Ukoliko dođe do izlivanja vode iz akvarijuma, ovaj rizik smo uključili u vaše osiguranje u okviru Platinum paketa osiguranja domaćinstva.

Koja je razlika između pokrivanja osiguranja od izlivanja vode i poplave?

5. Oštećenja izazvana lomljenjem stakla

Slučajno ste razbili lavabo u kupatilu ? Sve će biti u redu…

Rizik od loma stakla i sanitarija uključen je u sva tri paketa osiguranja domaćinstva koje nudimo: Srebrni, Zlatni, Platinum paket osiguranja i Moj krov. Ove pakete osiguranja možete ugovoriti sa vašim zastupnikom ili on- line putem putem eTriglav portala. Osiguranje takođe štiti od oštećenja koja nastaju ako se ošteti umivaonik, WC šolja ili kada, a ne samo staklo prozora ili vrata.

6. Pomoć u rešavanju štete

Da li je vaša kanalizaciona cev začepljena? Vaše osiguranje pokriva nastalu štetu.

U hitnim situacijama pozovite hitne intervencije i obezbedite sebi Pomoć u kući , koju uključuju Zlatni i Platinum paket i osiguranja domaćinstva. Savetima i angažovanjem pomažemo vam da pronađete rešenja za​ vodovodne, kanalizacione ili električne instalacije, krovove, prozore, vrata i još mnogo toga što vam je značajno u slučaju nezgode.

Ako vam je potrebna pomoć, možete da računate na podršku vašeg Triglav osiguranja. Kontaktirajte svog zastupnika ili Korisnički centar na 011/3305-150 radnim danima od 08.30 do 16.30 h.

TEST BANNER

Ne propustite!

Izbor najnovijih priča i saveta za bezbrižnu svakodnevicu.

Prijava na newsletter